Vujity Tvrtko orvosi beavatkozások sorozatán esett át

Vujity Tvrtko április 10-én bejelentette közösségi oldalán, hogy egy ideig nem fog friss bejegyzéseket posztolni és új tartalmakat gyártani, mivel több orvosi beavatkozáson kell átesnie.

A riporter, aki jelenleg családjával Amerikában él, azt írta, hogy ezek a beavatkozások számára nagy fájdalommal jártak, de mára túl van mindenen és egészséges. Tvrtko hozzátette, hogy semmi ok aggodalomra vagy találgatásokra, minden rendben van vele.

Múlt szombaton aztán egy visszatérő posztban úgy fogalmazott, hogy erősebb, mint valaha, és egy hónapig Európában, Magyarországon is tartózkodott úgy, hogy erről szinte senki sem tudott. A posztban szereplő képen édesanyjával látható, aki kétszer túlélte a rákot, és Tvrtko szerint rengeteget segített neki az egészséges és erős maradásban.

Vujity Tvrtko megemlítette, hogy hamarosan külön is kifejezi háláját azoknak a csodálatos embereknek, akiknek az egészségét köszönheti. Végezetül pedig arról írt, hogy az élet gyönyörű, ha megtaláljuk benne a szépet, értékeset és maradandót, és ő erre törekszik.