Válságban van Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága?

Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága nehézségekkel néz szembe, a mézeshetek időszaka véget ért, és a párnak most a házasélet kihívásaival kell megküzdenie.

A híres pár, akik húsz év után két évvel ezelőtt találtak ismét egymásra, a szokatlan lánykérés után gyorsan összeházasodtak, mindössze három hónappal később kimondták a boldogító igent. Egy ideig úgy tűnt, hogy a boldogságban úsznak, azonban mostanra a rajongók is észrevették az 51 éves Oscar-díjas színész, Affleck mogorva tekintetét.

A Life and Style magazin egyik bennfentes forrása szerint a pár szerelmi története második nekifutásra már nem a tervek szerint alakul. Lopez folyamatos megerősítést vár Affleck-től, hogy szereti és imádja őt.

Affleck jelenleg Los Angelesben forgatja A könyvelő című akció-thrillerének második részét, míg Lopez New Yorkban építi karrierjét. Az esküvőjük óta most először töltik hosszabb időt távol egymástól, és ez a távolság különböző reakciókat vált ki belőlük. Affleck nyugodtnak érzi magát, míg Lopez úgy érzi, nem kapja meg a kellő figyelmet.

A Hindustan Times idézi a közeli ismerőst, aki szerint a mézesheteknek határozottan vége, és ha a pár házas akar maradni, mindkettőjüknek változtatniuk kell a viselkedésükön.

A nyilvános megjelenéseik során gyakran kimutatják szeretetüket, de voltak már olyan alkalmak, amikor távolságtartóbbnak tűntek.