„A 0. anyák napjám” – Iszak Eszter friss fotókon mutatta meg, hol tart a terhessége

Iszak Eszter és Gyurta Dániel februárban jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. A műsorvezető az anyák napján több friss fotót is megosztott, amelyeken látható, mennyire előrehaladott már a terhessége.

Iszak Eszter izgatottan várja, hogyan töltik majd ezt a napot jövőre, a babája születése után. A közösségi médiában tett bejelentésük óta sokan követik figyelemmel a pár életét, és különösen azokat a pillanatokat, amikor Iszak megosztja várandósságával kapcsolatos tapasztalatait.

Az idei anyák napja számára már most különleges, hiszen ahogy egy barátnője, Niki fogalmazott, ez a "0. anyák napja" számára. Iszak elmondása szerint még csak elképzelni sem tudja, hogy jövőre milyen lesz ez a nap, de már most nagyon várja azt a különleges időt.

A műsorvezető nemrégiben arról is beszélt a közösségi oldalán, hogy a várandósság alatt milyen nehézségekkel kell szembenéznie a mindennapokban, például mit viseljen. Ebben a témában más kismamáknak is szeretne segítséget nyújtani, megosztva saját tapasztalatait és tanácsait.