Több kilométeres torlódás az M3-as autópályán egy baleset miatt

Baleset történt az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Füzesabonynál, ami miatt több kilométeres a torlódás. Az Útinform hétfő délelőtt közölte a hírt honlapján.

Egy kiépített terelésben történt a baleset, amelyben egy trélert vontató autószállító, egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze. A tréler a baleset következtében leszakadt a vontató járműről. A forgalmat Füzesabonynál megállították, és a torlódás több kilométeresre nőtt.

A forgalmi akadály elkerülésére a 114-es Tiszafüred/Füzesabony csomópontban, vagy még előtte, a 108-as Eger/Ózd csomópontban leterelve a 3-as főútra lehet áttérni. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a baleset részleteiről további információk egyelőre nem állnak rendelkezésre.

A baleset miatt jelentős torlódás alakult ki az M3-as autópályán a Budapest felé vezető oldalon is, a 118-as kilométernél a forgalmat megállították – közölte az Útinform a honlapján hétfő délután. Azt írták, a baleset a 113-as és a 124-es kilométer között kiépített terelésben történt, a torlódás meghaladta a 6 kilométert. Kerülni a sztrádáról a 128-as Mezőkövesd csomópontban letérve a 3-as főúton lehet.